Prohlížení Zemědělská fakulta dle předmětu "eating habits"
Zobrazují se záznamy 1-5 z 5
-
Hodnocení úrovně stravování u vybraných skupin obyvatelstva
(Jihočeská univerzita, 2013)Cílem diplomové práce bylo vyhodnotit úroveň stravování u vybrané skupiny obyvatelstva a dále posoudit informovanost v otázkách spojených s výživou a základními složkami v potravě. Za tímto účelem byl zpracován dotazník, ... -
Mléko a mléčné výrobky ve výživě dětí základní školy
(Jihočeská univerzita, 2017)Mléko a mléčné produkty jsou ve výživě dětí nezastupitelné. Látky, které mléko obsahuje, napomáhají dětem ke správnému růstu a vývoji. Jedná se například o plnohodnotné bílkoviny, či vápník, a je tedy nutné dětem mléko ... -
Porovnání stravovacích návyků aktivních sportovců a běžné populace dospělých osob
(Jihočeská univerzita, 2016)Cílem diplomové práce bylo vyhodnotit rozdíly v nutričním složení stravy a množství přijatých živin u osob, které se aktivně věnují silovému sportu a dospělými osobami, které sportují pouze rekreačně, ve věkovém rozmezí ... -
Sledování kvality školního stravování a posouzení stravovacích návyků a jejich změn žáků druhého stupně na vybrané základní škole
(Jihočeská univerzita, 2012)Diplomová práce byla zpracována na základě šetření, které probíhalo na ZŠ Blatenská v Horažďovicích ve školním roce 2010/2011 a zabývala se problematikou výživy žáků ve věkových kategoriích 10-13 let a 13-15 let. Cíl práce ... -
Uplatnění regionálních, sezónních a ekologických potravin ve školních stravovacích zařízeních Jihočeského kraje
(Jihočeská univerzita, 2019)Ve školních stravovacích zařízeních Jihočeského kraje byly zjišťovány dotazníkovou metodou informace o uplatnění regionálních, sezónních a ekologických potravin a názory na možné zlepšení současného stavu. Od oslovených ...