Prohlížení Zemědělská fakulta dle předmětu "gastronomie"
Zobrazují se záznamy 1-3 z 3
-
Analýza přínosu sdružování podniků v oboru gastronbomie
(Jihočeská univerzita, 2007)Trh gastronomie nabízí širokou škálu služeb v rozličných hostinských zařízeních, různými způsoby, s rozdílnou kvalitou. Gastronomie si již delší dobu žádá upevnění pravidel a základních principů poskytování služeb a ... -
Uplatnění regionálních potravin ve veřejných stravovacích zařízeních a jejich význam při rozvoji cestovního ruchu
(Jihočeská univerzita, 2016)Diplomová práce se zabývá uplatněním regionálních potravin, jejich využívání v gastronomických zařízeních a jejich podílu na významu cestovního ruchu. Hlavní důraz je kladen na výzkum, jak velká je motivace uživatelů ... -
Využití trendu zážitkového turismu v gastronomii
(Jihočeská univerzita, 2008)Základním cílem této diplomové práce bylo zjištění nových trendů v gastronomii a jejich uplatnění v současném životě. Především, jak na tyto novodobé trendy reagují lidé, jaké jsou jejich požadavky a do jaké míry je aplikují ...