Prohlížení Zemědělská fakulta dle předmětu "gluten-free bread"
Zobrazují se záznamy 1-3 z 3
-
Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
(Jihočeská univerzita, 2015)Tématem této diplomové práce je hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo. V teoretické části se práce zabývá onemocněním celiakií, jejími symptomy, formami i diagnostikou. Jsou zde popsány základní ... -
Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
(Jihočeská univerzita, 2019)Tématem této diplomové práce je výroba bezlepkového chleba z přirozeně bezlepkových druhů mouky, který bude obohacen vhodnými přidanými látkami, které zvýší antioxidační aktivitu a přirozeně ovlivní strukturu tohoto pečiva ... -
Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
(Jihočeská univerzita, 2020)Tato diplomová práce řeší problematiku trvanlivosti a nízké nutriční hodnoty bezlepkového pečiva. Cílem práce bylo zjistit vliv příslušných přídatných látek na zvýšení nutriční hodnoty a prodloužení trvanlivosti bezlepkového ...