Prohlížení Zemědělská fakulta dle předmětu "jakost"
Zobrazují se záznamy 1-8 z 8
-
Porovnání vybraných kvalitativních ukazatelůtepelně opracovaných masných výrobků z různých distribučních sítí
(Jihočeská univerzita, 2015)Masné výrobky patří do oblíbené skupiny konzumovaných potravin. Se zrušením státních norem po roce 1992 dochází k nárůstu distribuce produktů do obchodních sítí pod stejným označením, ale lišícím se složením. Na vybraných ... -
Potravinářská legislativa EU a ČR a její implementace v potravinářských provozech
(Jihočeská univerzita, 2012)V této práci je popsán vývoj legislativních předpisů týkajících se potravinářské problematiky živočišných produktů vydaných v ČR a v EU a je zachycena jejich implementace v potravinářských provozech, zejména z hlediska ... -
Řízení kvality ve vybraném podniku
(Jihočeská univerzita, 2010)Diplomová práce se zabývá řízením kvality ve vybraném podniku. Cílem diplomové práce je zhodnotit systém řízení kvality a navrhnout případné změny. Práce je zaměřena především na výcvik, vzdělávání a motivaci pracovníků ... -
Sledování změny vybraných ukazatelů v průběhu zrání piva
(Jihočeská univerzita, 2020)Diplomová práce se zabývá sledováním vybraných jakostních parametrů chemické analýzy v průběhu zrání piva. Sledován byl průběh změnu obsahu alkoholu, skutečný a zdánlivý extrakt v pivu, extrakt původní mladiny a stupeň ... -
Systém posuzování jakosti masa jako vstupní suroviny pro výrobu trvanlivých a fermentovaných salámů
(Jihočeská univerzita, 2011)Ve své diplomové práci doporučuji provozní systém výběru vstupní suroviny pro výrobu trvanlivých a fermentovaných salámů. Surovinu vybírám dle stanovených kritérií pro hodnocení jakosti surovin a vlivů, kterými jsou ... -
Systémy kontroly jakosti mléka v České republice
(Jihočeská univerzita, 2012)Předložená práce byla zaměřena na zmapování situace týkající se systémů kontrol jakosti mléka v České republice (Evropské unii) a posouzení problematiky kontroly jakosti mléka jak z hlediska zpeněžování, tak z hlediska ... -
Zajištění kvality v technologii výroby těstovin
(Jihočeská univerzita, 2012)Předmětem diplomové práce je téma ?Zajištění kvality v technologii výroby těstovin.? Teoretická část práce se zabývá historií těstovin, charakterizuje suroviny pro výrobu těstovin a výrobní technologie v těstárenství. Dále ... -
Značení KLASA z pohledu vybraných tržních subjektů
(Jihočeská univerzita, 2007)Cílem diplomové práce je představení značky KLASA v kontextu problematiky jakosti, konkrétně jakosti potravin. Praktická část je věnována dotazníkovému průzkumu mezi vybranými subjekty trhu ČR. Hlavní náplní práce je ...