Prohlížení Zemědělská fakulta dle předmětu "kapr obecný"
Zobrazují se záznamy 1-2 z 2
-
Možnosti ovlivnění senzorických vlastností kapřího masa
(Jihočeská univerzita, 2007)Organoleptické vlastnosti rybí svaloviny jsou jedním z kritérií, které tvoří kvalitativně vyšší předpoklady pro úspěšné uplatnění výrobků, zejména pro náročnější spotřebitele. Cílem práce je zhodnotit vliv teploty a doby ... -
Srovnání rozsahu poškození a mortality ryb jako úlovku sportovních rybářů ponechaných v klasickém vezírku a speciálním saku - ‚tunelu'
(Jihočeská univerzita, 2009)Práce je založena na pokusech, ve kterých se srovnával rozsah poškození a mortality kapra obecného (Cyprinus carpio, L.) ponechaného v klasickém vezírku (zpevněném i nezpevněném) a speciálním saku - "tunelu". Hlavním cílem ...