Prohlížení Zemědělská fakulta dle předmětu "mléčné výrobky"
Zobrazují se záznamy 1-3 z 3
-
Kravské mléko jako přirozený zdroj jodu v lidské výživě
(Jihočeská univerzita, 2014)Práce se zabývá významem mléka jako přirozeného zdroje jodu ve výživě člověka. Přináší údaje o spotřebě mléka a mléčných výrobků a jejich podíl na krytí potřeby jodu u studentů a zaměstnanců Jihočeské univerzity v Českých ... -
Senzorické hodnocení a přijatelnost mlékárenských výrobků s náhradou mléčného tuku
(Jihočeská univerzita, 2021)Senzorická kvalita mléčných výrobků, u nichž byl mléčný tuk nahrazen tukem rostlinným, může mít vliv na preference spotřebitelů. Cílem práce bylo posoudit senzorické vlastnosti mléčných produktů a produktů, u nichž byla ... -
Senzorické hodnocení vybraných mléčných produktů
(Jihočeská univerzita, 2012)Cílem diplomové práce bylo provést pomocí některé z metod senzorické analýzy vyhodnocení vybraných mléčných produktů. Na základě navrženého dotazníku se provedl zároveň průzkum týkající se spotřeby a obliby vybraných ...