• Kvalita potravinářské pšenice v jižních Čechách 

      Machovcová, Dana (Jihočeská univerzita, 2013)
      Kvalita potravinářské pšenice je ve zvoleném podniku hodnocena každoročně u všech dodávek ze zemědělské prvovýroby. V letech 2008 - 2012 byly stanoveny jednotlivé parametry u souborů o velikosti 42 - 222 vzorků, s výjimkou ...
    • Kvalita pšenice 

      Vokatá, Lucie (Jihočeská univerzita, 2016)
      Hlavním cílem diplomové práce bylo posoudit odolnost vůči porůstání zrna jako základního kvalitativního parametru potravinářské pšenice u vybraných odrůd ozimé pšenice. Pokus byl založen ve vegetačním období 2014/2015 ...
    • Vliv předplodiny na výnos a kvalitu ovsa 

      Poláčková, Jitka (Jihočeská univerzita, 2013)
      V současnosti je v Evropě trend k návratu pěstování tradičních krmných plodin. Jednou z nich je oves, jenž je všestranně využitelný již od nepaměti. I v dnešní době je oves zpracováván a využíván v potravinářském průmyslu ...