Prohlížení Zemědělská fakulta dle předmětu "pasta"
Zobrazují se záznamy 1-3 z 3
-
Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstoviny
(Jihočeská univerzita, 2017)Diplomová práce se zabývá hodnocením bezlepkových těstovin. Těstoviny byly hodnoceny pomocí zkoušek vařením a senzorického hodnocení. Vybrány byly čtyři druhy těstovin, které měly jako základ použitou kukuřičnou mouku a ... -
Příprava těstovin s různým podílem merlíkové mouky a jejich kvalitativní hodnocení
(Jihočeská univerzita, 2014)Merlík čilský (Chenopodium chinoa) patří mezi nutričně velice hodnotné plodiny s mnohostranným využitím. Cílem této práce bylo otestovat možnosti výroby těstovin s různým podílem merlíkové mouky a vyhodnotit jejich vybrané ... -
Zajištění kvality v technologii výroby těstovin
(Jihočeská univerzita, 2012)Předmětem diplomové práce je téma ?Zajištění kvality v technologii výroby těstovin.? Teoretická část práce se zabývá historií těstovin, charakterizuje suroviny pro výrobu těstovin a výrobní technologie v těstárenství. Dále ...