Prohlížení Zemědělská fakulta dle předmětu "regional food"
Zobrazují se záznamy 1-5 z 5
-
Analýza chování spotřebitele na regionálním trhu potravin
(Jihočeská univerzita, 2016)Diplomová práce analyzuje spotřebitelské chování na regionálním trhu potravin. První část je zaměřena na teoretickou část, která obsahuje základní pojmy související s danou problematikou. Druhá část je zaměřena na analýzu ... -
Přínos značky CHUTNÁ HEZKY. JIHOČESKY pro vybrané regionální výrobce
(Jihočeská univerzita, 2017)Diplomová práce popisuje chování spotřebitelů na trhu, dále se zaobírá značkou jako takovou a poté pojednává o jednotlivých regionálních značkách. Zaměřuje se na soutěž CHUTNÁ HEZKY. JIHOČESKY a přínos této soutěže pro ... -
Uplatnění regionálních potravin ve veřejných stravovacích zařízeních a jejich význam při rozvoji cestovního ruchu
(Jihočeská univerzita, 2016)Diplomová práce se zabývá uplatněním regionálních potravin, jejich využívání v gastronomických zařízeních a jejich podílu na významu cestovního ruchu. Hlavní důraz je kladen na výzkum, jak velká je motivace uživatelů ... -
Uplatnění regionálních, sezónních a ekologických potravin ve školních stravovacích zařízeních Jihočeského kraje
(Jihočeská univerzita, 2019)Ve školních stravovacích zařízeních Jihočeského kraje byly zjišťovány dotazníkovou metodou informace o uplatnění regionálních, sezónních a ekologických potravin a názory na možné zlepšení současného stavu. Od oslovených ... -
Výukové programy "Zdravá výživa a regionální potravina"
(Jihočeská univerzita, 2016)Abstrakt Cílem práce je vypracování výukového programu s modifikacemi pro žáky středních škol s důrazem na environmentální téma "Zdravá výživa" na základě analýzy role školního stravování ve vzdělávání žáků a studentů k ...