Prohlížení Zemědělská fakulta dle předmětu "sklizeň"
Zobrazují se záznamy 1-6 z 6
-
Hodnocení a porovnání sklízecích mlátiček CLAAS TUCANO 440 a CLAAS TUCANO 450 při sklizni obilovin a řepky ozimé
(Jihočeská univerzita, 2018)Tato diplomová práce se zabývá hodnocením sklízecích mlátiček CLAAS TUCANO 440 a CLAAS TUCANO 450 při sklizni obilovin a řepky ozimé. Hodnotí problematiku z hlediska ztrát v závislosti na vlhkosti zrna, kvalitu drcení a ... -
Hodnocení sběracího vozu STRAUTMANN GIGA VITESSE CFS 440
(Jihočeská univerzita, 2018)Tato diplomová práce je zaměřena na hodnocení sběracího vozu Strautmann Giga Vitesse v podniku zemědělské prvovýroby. Měření probíhalo při sklizní zavadlé píce, luskovinoobilné směsky a obilné slámy. Literární část je ... -
Porovnání kvality řezanky u samojízdných sklízecích řezaček
(Jihočeská univerzita, 2021)Tato diplomová práce pojednává o technologiích výroby řezanky z různých druhů rostlin pro účely živočišné výroby, nebo energetiky. Jelikož je toto téma velmi obsáhlé a dnešní technologie nabízejí mnoho možností, je práce ... -
Porovnání sklízecích mlátiček různých výrobců při sklizni obilovin a řepky
(Jihočeská univerzita, 2018)Diplomová práce na téma porovnání sklízecích mlátiček v kvalitě práce je postavena na odborné literární rešerši, která popisuje části sklízecí mlátičky od adaptérů až po mlátící ústrojí. Metodika této diplomové práce uvádí ... -
Posouzení faktorů ovlivňujících koncentraci prachových částic při lisování píce
(Jihočeská univerzita, 2018)Cílem této diplomové práce je posouzení faktorů ovlivňujících koncentraci prachových částic při lisování píce. Pro tento účel bylo vybráno pět lisů na hranolovité balíky a pět lisů na válcové balíky, které sklízely různé ... -
Zjištění, vyčíslení a rozbor nákladů na výrobu senáže ve vybraném podniku s vyšší svaživostí pozemků.
(Jihočeská univerzita, 2009)Tato diplomová práce se zabývá charakteristikou trvalých travních porostů, rozborem rozsahu výroby senáží ve vybraném podniku a seznámením s celou technologickou linkou na sklizeň a konzervaci píce. Dále charakterizuje ...