• Hodnocení průběhu ztrát masa v průběhu skladování 

      Wnuk, Michal (Jihočeská univerzita, 2017)
      Cílem diplomové práce bylo vyhodnotit hmotnostní ztráty masa během skladování, zejména pak během zchlazování za 24 hodin po porážce. V teoretické části je popsána historie vzniku a vývoje Přeštického černostrakatého plemene ...
    • Konkurence výroby hovězího a vepřového masa 

      Michalcová, Petronila (Jihočeská univerzita, 2008)
      Analýza různých faktorů výroby hovězího a vepřového masa ve vztahu ke konkurenceschopnosti
    • Vliv různých typů porážecích linek na výskyt vad vepřového masa (PSE) 

      Černá, Lenka (Jihočeská univerzita, 2013)
      Hlavním úkolem diplomové práce bylo porovnání různých typů porážecích linek a jejich vliv na výskyt vad vepřového masa se zaměřením na PSE vadu masa. Výzkum byl zaměřen především na porážecí linky, které využívají technologii ...