Prohlížení Zemědělská fakulta dle předmětu "vepřové maso"
Zobrazují se záznamy 1-3 z 3
-
Hodnocení průběhu ztrát masa v průběhu skladování
(Jihočeská univerzita, 2017)Cílem diplomové práce bylo vyhodnotit hmotnostní ztráty masa během skladování, zejména pak během zchlazování za 24 hodin po porážce. V teoretické části je popsána historie vzniku a vývoje Přeštického černostrakatého plemene ... -
Konkurence výroby hovězího a vepřového masa
(Jihočeská univerzita, 2008)Analýza různých faktorů výroby hovězího a vepřového masa ve vztahu ke konkurenceschopnosti -
Vliv různých typů porážecích linek na výskyt vad vepřového masa (PSE)
(Jihočeská univerzita, 2013)Hlavním úkolem diplomové práce bylo porovnání různých typů porážecích linek a jejich vliv na výskyt vad vepřového masa se zaměřením na PSE vadu masa. Výzkum byl zaměřen především na porážecí linky, které využívají technologii ...