• Hodnocení průběhu ztrát masa v průběhu skladování 

      Wnuk, Michal (Jihočeská univerzita, 2017)
      Cílem diplomové práce bylo vyhodnotit hmotnostní ztráty masa během skladování, zejména pak během zchlazování za 24 hodin po porážce. V teoretické části je popsána historie vzniku a vývoje Přeštického černostrakatého plemene ...
    • Optimalizace vlastností obalu vybraného masného výrobku 

      Zajícová, Vladana (Jihočeská univerzita, 2021)
      Diplomová práce zpracovaná na téma optimalizace vlastností obalu vybraného masného výrobku se zabývá experimentálním testováním vlastností plastových střev, konkrétně určených pro trvanlivý salám Vysočina. Pro pokusné ...
    • Ztráty při zrání a skladování hovězího masa 

      Kostohryzová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2013)
      Diplomová práce je zaměřena na sestavení náhledu na problematiku v oblasti zrání hovězího masa, potřebné délce skladování, podmínky a hmotnostní ztráty, které během tohoto skladovacího období nastanou. V teoretické části ...