• Obsah jódu v mase 

      Tichý, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2008)
      Předmětem mé diplomové práce bylo zhodnotit obsah jódu v mase potravinových zvířat. Práce přináší aktuální informace o obsahu jódu v mase v České republice. Odběr vzorků byl prováděn v průběhu let 2004 až 2007. Celkem bylo ...
    • Vliv skladovacích podmínek na kvalitativní ukazatele masa lovné zvěře 

      Maurer, Jan (Jihočeská univerzita, 2016)
      Tato práce se zabývá problematikou zdravotní nezávadnosti zvěřiny a především jejím vhodným skladováním. Snahou je najít vztahy mezi chlazením a mražením zvěřiny s cílem přinést hlubší náhled do problematiky práce s masem ...
    • Zhodnocení mikrobiologické kvality zvěřiny 

      Tůmová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2021)
      Zvěřina představuje odedávna významnou složku lidské výživy, avšak hygienické požadavky na její získávání, uchovávání a přípravu se v porovnání s požadavky na maso hospodářských zvířat vyvíjely pomaleji. Správná manipulace ...