Prohlížení Zemědělská fakulta dle předmětu "zvěřina"
Zobrazují se záznamy 1-3 z 3
-
Obsah jódu v mase
(Jihočeská univerzita, 2008)Předmětem mé diplomové práce bylo zhodnotit obsah jódu v mase potravinových zvířat. Práce přináší aktuální informace o obsahu jódu v mase v České republice. Odběr vzorků byl prováděn v průběhu let 2004 až 2007. Celkem bylo ... -
Vliv skladovacích podmínek na kvalitativní ukazatele masa lovné zvěře
(Jihočeská univerzita, 2016)Tato práce se zabývá problematikou zdravotní nezávadnosti zvěřiny a především jejím vhodným skladováním. Snahou je najít vztahy mezi chlazením a mražením zvěřiny s cílem přinést hlubší náhled do problematiky práce s masem ... -
Zhodnocení mikrobiologické kvality zvěřiny
(Jihočeská univerzita, 2021)Zvěřina představuje odedávna významnou složku lidské výživy, avšak hygienické požadavky na její získávání, uchovávání a přípravu se v porovnání s požadavky na maso hospodářských zvířat vyvíjely pomaleji. Správná manipulace ...