dc.contributor.advisor | Pešek, Milan | |
dc.contributor.author | Tylová, Kristýna | |
dc.date.accessioned | 2021-12-08T07:56:38Z | |
dc.date.available | 2021-12-08T07:56:38Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.date.submitted | 2013-04-24 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/30184 | |
dc.description.abstract | Cílem této bakalářské práce je prohloubení znalostí o přídavných látkách v potravinách, technologický význam přídatných látek v potravinách, jejich vlastnosti a působení na lidské zdraví. Cílem bakalářské práce je také studium odborné a vědecké literatury k tématu: ?Aditivní (přídatné) látky v potravinách a jejich vlastnosti? a zpracování přehledu literatury. Dále v praktické části práce provedení a vyhodnocení dotazníkového šetření u experimentální skupiny vztahující se k tématu: ?Ověření a srovnání znalostí mezi mladší populací a starší populací o problematice aditivní (přídatné) látky v potravinách a jejich vlastnosti.? | cze |
dc.format | 63 s. | |
dc.format | 63 s. | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | É kódy | cze |
dc.subject | potraviny | cze |
dc.subject | výživa | cze |
dc.subject | zdraví | cze |
dc.subject | přídatné látky | cze |
dc.subject | antioxidanty. | cze |
dc.subject | E codes | eng |
dc.subject | food | eng |
dc.subject | nutrition | eng |
dc.subject | health | eng |
dc.subject | food additives | eng |
dc.subject | antioxidants. | eng |
dc.title | Aditivní (přídatné) látky v potravinách a jejich vlastnosti | cze |
dc.title.alternative | Additives in food and their properties | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 29669 | |
dc.description.abstract-translated | The aim of this work is to deepen the knowledge about additives in foods, the importance of technological additives in foods, their properties and effects on human health. The aim of this work is a study of technical and scientific literature on the topic: "additives in foods and their properties" and review of the literature. Also in the practical part, implementation and evaluation of a questionnaire survey of the experimental group related to the topic: "Validation and comparison of knowledge among the younger population and an aging population on the issue of additives in foods and their properties." | eng |
dc.date.accepted | 2013-05-28 | |
dc.description.department | Pedagogická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Výchova ke zdraví | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Specializace v pedagogice | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |
dc.description.defence | Posluchačka svou práci obhájila. Blíže viz posudek vedoucího práce. | cze |