Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorPešek, Milan
dc.contributor.authorTylová, Kristýna
dc.date.accessioned2021-12-08T07:56:38Z
dc.date.available2021-12-08T07:56:38Z
dc.date.issued2013
dc.date.submitted2013-04-24
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/30184
dc.description.abstractCílem této bakalářské práce je prohloubení znalostí o přídavných látkách v potravinách, technologický význam přídatných látek v potravinách, jejich vlastnosti a působení na lidské zdraví. Cílem bakalářské práce je také studium odborné a vědecké literatury k tématu: ?Aditivní (přídatné) látky v potravinách a jejich vlastnosti? a zpracování přehledu literatury. Dále v praktické části práce provedení a vyhodnocení dotazníkového šetření u experimentální skupiny vztahující se k tématu: ?Ověření a srovnání znalostí mezi mladší populací a starší populací o problematice aditivní (přídatné) látky v potravinách a jejich vlastnosti.?cze
dc.format63 s.
dc.format63 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectÉ kódycze
dc.subjectpotravinycze
dc.subjectvýživacze
dc.subjectzdravícze
dc.subjectpřídatné látkycze
dc.subjectantioxidanty.cze
dc.subjectE codeseng
dc.subjectfoodeng
dc.subjectnutritioneng
dc.subjecthealtheng
dc.subjectfood additiveseng
dc.subjectantioxidants.eng
dc.titleAditivní (přídatné) látky v potravinách a jejich vlastnosticze
dc.title.alternativeAdditives in food and their propertieseng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag29669
dc.description.abstract-translatedThe aim of this work is to deepen the knowledge about additives in foods, the importance of technological additives in foods, their properties and effects on human health. The aim of this work is a study of technical and scientific literature on the topic: "additives in foods and their properties" and review of the literature. Also in the practical part, implementation and evaluation of a questionnaire survey of the experimental group related to the topic: "Validation and comparison of knowledge among the younger population and an aging population on the issue of additives in foods and their properties."eng
dc.date.accepted2013-05-28
dc.description.departmentPedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineVýchova ke zdravícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Pedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programSpecializace v pedagogicecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.description.defencePosluchačka svou práci obhájila. Blíže viz posudek vedoucího práce.cze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam