dc.contributor.advisor | Schuster, Jan | |
dc.contributor.author | Hendrych Jírová, Pavla | |
dc.date.accessioned | 2021-12-08T08:01:29Z | |
dc.date.available | 2021-12-08T08:01:29Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.date.submitted | 2013-06-28 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/30330 | |
dc.description.abstract | Teoretická část bakalářské práce tvoří přehled systému bezpečnosti potravin v České republice a to v historickém kontextu. Jsou zde vymezeny základní pojmy týkající se této problematiky. Je zde popsáno, jak celý systém funguje, samozřejmě také v návaznosti
na zajištění bezpečnosti potravin v Evropské unii. Své místo v systému bezpečnosti potravin má Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství ČR, kterým se podrobněji zabývá praktická část. Zde jsou charakterizovány činnosti Informačního centra bezpečnosti potravin, zkoumány výukové projekty, s analýzou využití vzdělávacích projektů v praxi. | cze |
dc.format | 67 s. | |
dc.format | 67 s. | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | zajištění bezpečnosti potravin | cze |
dc.subject | systém | cze |
dc.subject | EFSA | cze |
dc.subject | hodnocení rizik | cze |
dc.subject | řízení rizik | cze |
dc.subject | vzdělávání | cze |
dc.subject | komunikace o riziku | cze |
dc.subject | Informační centrum bezpečnosti potravin | cze |
dc.subject | vzdělávací projekty | cze |
dc.subject | ensuring food safety system | eng |
dc.subject | EFSA | eng |
dc.subject | risk assessment | eng |
dc.subject | risk management | eng |
dc.subject | education | eng |
dc.subject | risk communication | eng |
dc.subject | Food Safety Information Center | eng |
dc.subject | educational projects | eng |
dc.title | Novodobá historie institucionální kontroly potravin v ČR | cze |
dc.title.alternative | Modern history of institutional control of foodstuff in the Czech Republic | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 30191 | |
dc.description.abstract-translated | The theoretical part of the bachelor thesis consists of an overview of the food safety system in the Czech Republic in its historical context. In this part, basic concepts related to this issue are defined and it is describes how the whole system works, of course,
in relation to ensuring food safety in the European Union. The Food Safety Information Center of the Ministry of Agriculture, which has also its place in the food safety system,
is dealt with in a greater detail in the practical part. This part describes activities of Food Safety Information Center, examines educational projects and analyses the use of educational projects in practice. | eng |
dc.date.accepted | 2013-08-26 | |
dc.description.department | Pedagogická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Výchova ke zdraví | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Specializace v pedagogice | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |
dc.description.defence | P. Jírová bakalářskou práci obhájila. Blíže viz. posudek. | cze |