Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSchuster, Jan
dc.contributor.authorHendrych Jírová, Pavla
dc.date.accessioned2021-12-08T08:01:29Z
dc.date.available2021-12-08T08:01:29Z
dc.date.issued2013
dc.date.submitted2013-06-28
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/30330
dc.description.abstractTeoretická část bakalářské práce tvoří přehled systému bezpečnosti potravin v České republice a to v historickém kontextu. Jsou zde vymezeny základní pojmy týkající se této problematiky. Je zde popsáno, jak celý systém funguje, samozřejmě také v návaznosti na zajištění bezpečnosti potravin v Evropské unii. Své místo v systému bezpečnosti potravin má Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství ČR, kterým se podrobněji zabývá praktická část. Zde jsou charakterizovány činnosti Informačního centra bezpečnosti potravin, zkoumány výukové projekty, s analýzou využití vzdělávacích projektů v praxi.cze
dc.format67 s.
dc.format67 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectzajištění bezpečnosti potravincze
dc.subjectsystémcze
dc.subjectEFSAcze
dc.subjecthodnocení rizikcze
dc.subjectřízení rizikcze
dc.subjectvzdělávánícze
dc.subjectkomunikace o rizikucze
dc.subjectInformační centrum bezpečnosti potravincze
dc.subjectvzdělávací projektycze
dc.subjectensuring food safety systemeng
dc.subjectEFSAeng
dc.subjectrisk assessmenteng
dc.subjectrisk managementeng
dc.subjecteducationeng
dc.subjectrisk communicationeng
dc.subjectFood Safety Information Centereng
dc.subjecteducational projectseng
dc.titleNovodobá historie institucionální kontroly potravin v ČRcze
dc.title.alternativeModern history of institutional control of foodstuff in the Czech Republiceng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag30191
dc.description.abstract-translatedThe theoretical part of the bachelor thesis consists of an overview of the food safety system in the Czech Republic in its historical context. In this part, basic concepts related to this issue are defined and it is describes how the whole system works, of course, in relation to ensuring food safety in the European Union. The Food Safety Information Center of the Ministry of Agriculture, which has also its place in the food safety system, is dealt with in a greater detail in the practical part. This part describes activities of Food Safety Information Center, examines educational projects and analyses the use of educational projects in practice.eng
dc.date.accepted2013-08-26
dc.description.departmentPedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineVýchova ke zdravícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Pedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programSpecializace v pedagogicecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.description.defenceP. Jírová bakalářskou práci obhájila. Blíže viz. posudek.cze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam