dc.contributor.advisor | Schuster, Jan | |
dc.contributor.author | Samcová, Markéta | |
dc.date.accessioned | 2021-12-08T10:03:05Z | |
dc.date.available | 2021-12-08T10:03:05Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.date.submitted | 2016-04-29 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/32460 | |
dc.description.abstract | Zařazení fermentovaných mléčných výrobků v dietě žáků 2. stupně ZŠ a úroveň znalostí o nich se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část je zaměřena na informace o různých druzích mléka, procesech a typů fermentace, fermentovaných mléčných výrobcích, především ve výživě dětí ve školním věku, výživových doporučení, výživových zvyklostí žáků.
Dále jsou v teoretické části zahrnuty všeobecné informace o významu mléčných výrobků pro lidský organismus a o komplikacích spojených s jeho konzumací. | cze |
dc.format | 73 s. | |
dc.format | 73 s. | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | fermentované mléčné výrobky | cze |
dc.subject | dieta | cze |
dc.subject | žák | cze |
dc.subject | znalosti | cze |
dc.subject | fermented dairy products | eng |
dc.subject | pupil | eng |
dc.subject | diet | eng |
dc.subject | knowledge | eng |
dc.title | Zařazení fermentovaných mléčných výrobků v dietě žáků 2. stupně ZŠ a úroveň znalostí o nich | cze |
dc.title.alternative | The inclusion of fermented dairy products in the diet of pupils in primary schools and the level of knowledge about them | eng |
dc.type | bakalářská práce | cze |
dc.identifier.stag | 39730 | |
dc.description.abstract-translated | The inclusion of fermented dairy products in the diet of 2nd grade elementary school and the level of knowledge about them consists of theoretical and practical parts . The theoretical part is focused on information about different types of milk , processes and types of fermentation , fermented milk products , particularly in the nutrition of children of school age , nutritional recommendations , dietary habits of students . Furthermore, the theoretical part includes general information about the importance of dairy products in the human body and the complications associated with its consumption. | eng |
dc.date.accepted | 2016-05-24 | |
dc.description.department | Pedagogická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Výchova ke zdraví | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Pedagogická fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-program | Specializace v pedagogice | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |