Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorVáchová, Alena
dc.contributor.authorLencová, Martina
dc.date.accessioned2021-12-08T10:05:30Z
dc.date.available2021-12-08T10:05:30Z
dc.date.issued2016
dc.date.submitted2016-03-29
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/32605
dc.description.abstractCílem bakalářské práce je zjistit, jak mateřské školy řeší stolování dětí, jaká je jeho organizace v různých mateřských školách a jak přispívá k plnění cílů předškolního vzdělávání. Obsahem teoretické části je charakteristika cílů předškolního vzdělávání, jak je vymezuje Rámcový vzdělávací program pro předškolní vzdělávání, vzdělávací strategie v mateřské škole, možnosti stravování a stolování pro plnění vzdělávacích cílů, legislativní podmínky pro stravování a stolování v mateřské škole, etiketa stolování a vedení předškolních dětí k ní a rozvíjení dovedností a návyků potřebných pro stravování a stolování. Praktická část obsahuje analýzu, jak mateřské školy řeší stolování a k jakým návykům jsou děti vedeny.cze
dc.format55 s. (77 631 znaků)
dc.format55 s. (77 631 znaků)
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectmateřská školacze
dc.subjectděticze
dc.subjectpředškolní věkcze
dc.subjectvzdělávací programcze
dc.subjectstolovánícze
dc.subjectstravovánícze
dc.subjectnávyky a dovednosticze
dc.subjectetiketacze
dc.subjectpreschooleng
dc.subjectchildreneng
dc.subjectpreschool ageeng
dc.subjectframework educational programeng
dc.subjectdinningeng
dc.subjecteatingeng
dc.subjecthabbits and skillseng
dc.subjectetiquetteeng
dc.titleStolování v mateřských školáchcze
dc.title.alternativeDining in kindergartenseng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag42564
dc.description.abstract-translatedThe aim of the thesis is to find out how dining is carried out in preschools, what is the organization in various preschools like and how it does contribute to meeting the goals of preschool education. The theoretical part contains the characteristics of goals of preschool educational objectives as they are defined in the Framework educational program for preschool education, educational strategies in preschools, eating and dining possibilities in terms of fulfilling the educational goals, legislative conditions for eating and dining in a kindergarten, etiquette of dining, educating preschool children at it and developing the skills and habits necessary for eating and dining. The practical part contains an analysis of how a kindergarten solves dining habits and the way in which children are led.eng
dc.date.accepted2016-04-18
dc.description.departmentPedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineUčitelství pro mateřské školycze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Pedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programSpecializace v pedagogicecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam