Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorKadlec, Jaromír
dc.contributor.authorŤuková, Gabriela
dc.date.accessioned2021-12-09T06:58:42Z
dc.date.available2021-12-09T06:58:42Z
dc.date.issued2016
dc.date.submitted2015-11-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/35297
dc.description.abstractCílem diplomové práce bylo vyhodnotit rozdíly v nutričním složení stravy a množství přijatých živin u osob, které se aktivně věnují silovému sportu a dospělými osobami, které sportují pouze rekreačně, ve věkovém rozmezí 19 - 30 let.cze
dc.format111 s.
dc.format111 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectsportovní výživacze
dc.subjectsilový sportcze
dc.subjectzdravý životný stylcze
dc.subjectstravovací návykycze
dc.subjectsports nutritioneng
dc.subjectpower sporteng
dc.subjecthealthy lifestyleeng
dc.subjecteating habitseng
dc.titlePorovnání stravovacích návyků aktivních sportovců a běžné populace dospělých osobcze
dc.title.alternativeComparison of eating habits of active adult athletes and general adult populationeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag37556
dc.description.abstract-translatedMain goal of this thesis was to evaluate differences in eating habits of people who are actively involved in power sport rowing and adult people who make some sport, but only recreationally or do not make any sport at all.eng
dc.date.accepted2016-02-05
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineAgropodnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam