Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorMoudrý, Jan, st.
dc.contributor.authorKubíková, Marcela
dc.date.accessioned2021-12-09T06:59:31Z
dc.date.available2021-12-09T06:59:31Z
dc.date.issued2016
dc.date.submitted2016-04-22
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/35387
dc.description.abstractAbstrakt Cílem práce je vypracování výukového programu s modifikacemi pro žáky středních škol s důrazem na environmentální téma "Zdravá výživa" na základě analýzy role školního stravování ve vzdělávání žáků a studentů k udržitelnému rozvoji a k rozvoji udržitelných systémů produkce, distribuce a konzumace potravin v ČR. V teoretické části práce a přípravné fázi tvorby výukového programu s tematickými bloky zaměřenými na zdravou výživu a regionální potravinu proběhl sběr a studium didaktických a metodických materiálů, kurikulárních dokumentů soustavy ČR v praktické části je uveden nový výukový program s názvem Nutriční gramotnost, určený pro studenty středních škol a středních odborných učilišť vhodný pro environmentální téma "Zdravá výživa". Tato část dále obsahuje jeho evaluaci a vyhodnocení využitelnosti programu v praxi.cze
dc.format52s.
dc.format52s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectVýukový programcze
dc.subjectenvironmentální výchovacze
dc.subjectzdravá výživacze
dc.subjectregionální potravinacze
dc.subjectudržitelný rozvojcze
dc.subjectTutorialeng
dc.subjectenvironmental educationeng
dc.subjecthealthy foodeng
dc.subjectregional foodeng
dc.subjectsustainable developmenteng
dc.titleVýukové programy "Zdravá výživa a regionální potravina"cze
dc.title.alternativeTutorials "Nutrition and regional food"eng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag42219
dc.description.abstract-translatedThe aim is to develop an educational program with modifications for secondary schools with an emphasis on environmental theme "Healthy diet" based on the analysis of the role of school meals in the education of pupils and students to sustainable development and to the development of sustainable systems of production, distribution and consumption of food in the country. The theoretical part of the preparatory phase and the creation of an educational program with thematic blocks focusing on healthy eating and local food gathering was held and the study of educational and methodological materials, curricula system in the Czech Republic. The practical part includes a new tutorial called , designed for students of secondary schools and secondary vocational schools suited for environmental theme "Healthy Nutrition". This part further includes the evaluation and evaluation program usability in practiceeng
dc.date.accepted2016-05-31
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineAgroekologie - Ekologické zemědělstvícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam