Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSkořepa, Ladislav
dc.contributor.authorStehlíková, Jaroslava
dc.date.accessioned2021-12-09T06:59:53Z
dc.date.available2021-12-09T06:59:53Z
dc.date.issued2016
dc.date.submitted2016-04-22
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/35413
dc.description.abstractDiplomová práce se zabývá uplatněním regionálních potravin, jejich využívání v gastronomických zařízeních a jejich podílu na významu cestovního ruchu. Hlavní důraz je kladen na výzkum, jak velká je motivace uživatelů gastronomických zařízení a dále zda momentální nabídka obsahuje regionální potraviny a tradiční místní kulinářské speciality. V teoretické části je představena gastronomie jako taková a cestovní ruch spojený tématem. Dále je předložen příklad jednotlivých projektů, které jsou realizovány na území České republiky a organizací, které se angažují v gastronomickém oboru. Praktická část je zaměřena na smýšlení a motivaci lidí v ohledu kulinářského cestovního ruchu a momentální nabídkou vybraných gastronomických zařízení. Výsledky jsou pro přehlednost prezentovány v grafech a tabulkách.cze
dc.formatpráce 53 s. přílohy 20 s.
dc.formatpráce 53 s. přílohy 20 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectgastronomiecze
dc.subjectcestovní ruchcze
dc.subjectregionální potravinacze
dc.subjectsegmentacecze
dc.subjectgastronomyeng
dc.subjecttourismeng
dc.subjectregional foodeng
dc.subjectsegmentationeng
dc.titleUplatnění regionálních potravin ve veřejných stravovacích zařízeních a jejich význam při rozvoji cestovního ruchucze
dc.title.alternativeApplication of regional food in public catering restaurants and their role in tourism developmenteng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag42408
dc.description.abstract-translatedThe thesis deals with the application of regional foods, their use in gastronomic restaurants and their share of the importance of tourism. Major emphasis is placed on research into how big motivation users of dining restaurants and whether the current menu includes traditional regional foods and local culinary specialities. The theoretical part is introduced such as gastronomy and tourism related issues. It is also presented as an example of individual projects, which are implemented in the Czech Republic and organizations that are engaged in the catering industry. The practical part is focused on the mindset and motivation of people in a matter of culinary tourism and the current choice of fine dining restaurants. Results are presented for clarity in graphs and tables.eng
dc.date.accepted2016-06-09
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineAgropodnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam