Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSamková, Eva
dc.contributor.authorBláhová, Veronika
dc.date.accessioned2021-12-09T06:59:56Z
dc.date.available2021-12-09T06:59:56Z
dc.date.issued2016
dc.date.submitted2016-04-22
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/35417
dc.language.isoxx
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.titleHodnocení organoleptických vlastností u vybraných mléčných produktů pomocí instrumentální a senzorické analýzycze
dc.title.alternativeEvaluation of organoleptic properties of selected milk products by instrumental and sensory analysis.eng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag42441
dc.date.accepted2016-06-09
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineZemědělské biotechnologiecze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam