dc.contributor.advisor | Samková, Eva | |
dc.contributor.author | Bláhová, Veronika | |
dc.date.accessioned | 2021-12-09T06:59:56Z | |
dc.date.available | 2021-12-09T06:59:56Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.date.submitted | 2016-04-22 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/35417 | |
dc.language.iso | xx | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.title | Hodnocení organoleptických vlastností u vybraných mléčných produktů pomocí instrumentální a senzorické analýzy | cze |
dc.title.alternative | Evaluation of organoleptic properties of selected milk products by instrumental and sensory analysis. | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 42441 | |
dc.date.accepted | 2016-06-09 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Zemědělské biotechnologie | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělské inženýrství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |