Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSamková, Eva
dc.contributor.authorMarková, Aneta
dc.date.accessioned2021-12-09T07:37:39Z
dc.date.available2021-12-09T07:37:39Z
dc.date.issued2017
dc.date.submitted2017-04-21
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/35636
dc.description.abstractNad zdravotní nezávadností je vykonáván veterinární hygienický dozor ve všech fázích výrobního procesu, od získávání surovin až po prodej živočišných produktů. Cílem diplomové práce bylo vyhodnotit výsledky kontrol prováděných Státní veterinární správou České republiky (SVS ČR) v rámci monitoringu cizorodých látek a výsledky hygienických kontrol potravinářských provozoven se zaměřením na mlékárenský sektor. Pravidelné provádění kontrol bylo pravděpodobně příčinou zjištěného stále se snižujícího výskytu pozitivních nálezů u vzorků vyšetřovaných na cizorodé látky. Při vyhodnocení veterinárně-hygienických kontrol prováděných SVS ČR bylo zjištěno, že mlékárenský sektor vykazuje v porovnání s jinými subjekty zabývajícími se živočišnými komoditami příznivější výsledky.cze
dc.format74 s.
dc.format74 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectcizorodé látkycze
dc.subjectkontrolycze
dc.subjecthygienacze
dc.subjectStátní veterinární správa ČRcze
dc.subjectforeign substanceseng
dc.subjectinspectionseng
dc.subjecthygieneeng
dc.subjectState Veterinary Administration of the Czech Republiceng
dc.titleVyhodnocení výsledků veterinárních kontrol v oblasti hygieny potravincze
dc.title.alternativeEvaluation of veterinary inspection in food safetyeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag42436
dc.description.abstract-translatedHealthy hygiene surveillance is carried out at all stages of the production process, from raw materials to the sale of animal products. The aim of this diploma thesis was to evaluate the results of inspections of the food processing industry which are carried out by the State Veterinary Administration of the Czech Republic (SVA CR). The specific focus was on the monitoring for foreign substances and the results of hygienic inspections done in food processing industry, mainly in dairy sector. Regular monitoring was the likely cause for the steadily decreasing number of positive findings in the samples which were tested for foreign substances. In the evaluation of the veterinary and hygiene audits carried out by the SVA CR, it was found that the dairy sector attained superior results as compared to other animal product sectors.eng
dc.date.accepted2017-06-13
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineZootechnikacze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZootechnikacze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam