Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorŽlábková, Iva
dc.contributor.authorMašátová, Lucie
dc.date.accessioned2022-03-08T14:03:58Z
dc.date.available2022-03-08T14:03:58Z
dc.date.issued2018
dc.date.submitted2018-04-27
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/38264
dc.format59 s.
dc.format59 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectučební textcze
dc.subjecttvorba učebního textucze
dc.subjectzrání masacze
dc.subjectdotazníkové šetřenícze
dc.subjecttextbookeng
dc.subjectcreationoftextbookseng
dc.subjectmeatmaturingeng
dc.subjectquestionnaireseng
dc.titleVytvoření učebního textu pro předmět Hygiena a technologie potravin a jeho využití na střední odborné školecze
dc.title.alternativeCreating a part of textbook for the subject of Hygiene and food technology and its application at secondary vocational schooleng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag52942
dc.description.abstract-translatedThe bachelor thesis consists of two parts - theoretical and practical. In the theoretical part are presented basic informatik about the secondary education of veterinary medicine, textbooks, creation of textbooks. Thepractical part describes creation of a part oftextbook on the topic of maturing of meat and its verification in the teaching of the subjekt Hygiene and food technology in the third year of the secondary Vocational veterinary school in České Budějovice. Students satisfaction with textbook will be verified using questionnaires.eng
dc.date.accepted2018-05-31
dc.description.departmentPedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineUčitelství odborných předmětůcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Pedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programSpecializace v pedagogicecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.contributor.refereeVácha, Zbyněk


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam