Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorMoudrý, Jan, st.
dc.contributor.authorJelínková, Zuzana
dc.date.accessioned2022-03-09T07:09:48Z
dc.date.available2022-03-09T07:09:48Z
dc.date.issued2018
dc.date.submitted2018-03-01
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/39014
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.titleEnviromentální aspekty produkce potravincze
dc.title.alternativeEnviromental aspect of the production of the foodeng
dc.typedisertační prácecze
dc.identifier.stag54484
dc.date.accepted2018-04-19
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineSpeciální produkce rostlinnácze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-namePh.D.
dc.thesis.degree-programFytotechnikacze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam