dc.contributor.advisor | Lamač Rutkayová, Jitka | |
dc.contributor.author | Škrleta, Jan | |
dc.date.accessioned | 2022-03-09T07:11:59Z | |
dc.date.available | 2022-03-09T07:11:59Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.date.submitted | 2018-04-20 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/39137 | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | Kapr obecný (Cyprinus carpio | cze |
dc.subject | L.) | cze |
dc.subject | skladování | cze |
dc.subject | čerstvost | cze |
dc.subject | mrazení | cze |
dc.subject | Carp (Cyprinus carpio | eng |
dc.subject | L.) | eng |
dc.subject | storage | eng |
dc.subject | freshness | eng |
dc.subject | freezing | eng |
dc.title | Analýza měření čerstvosti rybího masa v závislosti na době a podmínkách jeho skladování | cze |
dc.title.alternative | Analysis of the freshness measurement of fish meat depending on the period and conditions of its storage | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 50322 | |
dc.date.accepted | 2018-06-13 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Zootechnika | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Zootechnika | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |