Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorLamač Rutkayová, Jitka
dc.contributor.authorŠkrleta, Jan
dc.date.accessioned2022-03-09T07:11:59Z
dc.date.available2022-03-09T07:11:59Z
dc.date.issued2018
dc.date.submitted2018-04-20
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/39137
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectKapr obecný (Cyprinus carpiocze
dc.subjectL.)cze
dc.subjectskladovánícze
dc.subjectčerstvostcze
dc.subjectmrazenícze
dc.subjectCarp (Cyprinus carpioeng
dc.subjectL.)eng
dc.subjectstorageeng
dc.subjectfreshnesseng
dc.subjectfreezingeng
dc.titleAnalýza měření čerstvosti rybího masa v závislosti na době a podmínkách jeho skladovánícze
dc.title.alternativeAnalysis of the freshness measurement of fish meat depending on the period and conditions of its storageeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag50322
dc.date.accepted2018-06-13
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineZootechnikacze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZootechnikacze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam