dc.contributor.advisor | Lamač Rutkayová, Jitka | |
dc.contributor.author | Klečacký, David | |
dc.date.accessioned | 2022-03-09T07:12:01Z | |
dc.date.available | 2022-03-09T07:12:01Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.date.submitted | 2018-04-20 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/39138 | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | kapr obecný (Cyprinus carpio | cze |
dc.subject | L.); skladování; Freshmetr; Fatmetr; pH; barva masa; senzorické hodnocení; TPA; vaznost; tuk; sušina; aktivita vody; biogenní aminy; mikroorganismy | cze |
dc.subject | carp (Cyprinus carpio | eng |
dc.subject | L.); storage; Freshmeter; Fatmeter; pH | eng |
dc.subject | color of meat; sensory evaluation; TPA; water holding capacity; fat; dry matter; water aktivity; biogenic amines; microorganisms | eng |
dc.title | Možnosti prodloužení kvality ("čerstvosti") rybího masa a analýza změn při jeho skladování | cze |
dc.title.alternative | The possibility of extending the quality of fish meat and the analysis of changes in its storage | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 50323 | |
dc.date.accepted | 2018-06-13 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Zootechnika | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Zootechnika | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |