Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorLamač Rutkayová, Jitka
dc.contributor.authorKlečacký, David
dc.date.accessioned2022-03-09T07:12:01Z
dc.date.available2022-03-09T07:12:01Z
dc.date.issued2018
dc.date.submitted2018-04-20
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/39138
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectkapr obecný (Cyprinus carpiocze
dc.subjectL.); skladování; Freshmetr; Fatmetr; pH; barva masa; senzorické hodnocení; TPA; vaznost; tuk; sušina; aktivita vody; biogenní aminy; mikroorganismycze
dc.subjectcarp (Cyprinus carpioeng
dc.subjectL.); storage; Freshmeter; Fatmeter; pHeng
dc.subjectcolor of meat; sensory evaluation; TPA; water holding capacity; fat; dry matter; water aktivity; biogenic amines; microorganismseng
dc.titleMožnosti prodloužení kvality ("čerstvosti") rybího masa a analýza změn při jeho skladovánícze
dc.title.alternativeThe possibility of extending the quality of fish meat and the analysis of changes in its storageeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag50323
dc.date.accepted2018-06-13
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineZootechnikacze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZootechnikacze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam