dc.contributor.advisor | Březinová, Monika | |
dc.contributor.author | Kubová, Markéta | |
dc.date.accessioned | 2022-03-09T07:13:10Z | |
dc.date.available | 2022-03-09T07:13:10Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.date.submitted | 2018-04-20 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/39182 | |
dc.description.abstract | Diplomová práce se zabývá vypracováním podnikatelského záměru na realizaci minipivovaru. Práce je rozdělena na teoretickou část, kde jsou popsány základní pojmy, které se k této problematice vztahují. Jde především o vysvětlení pojmů z podnikové sféry, ale zároveň pojmy, které se týkají samotného piva a minipivovaru. V metodické části je popsán postup, kterým se hodlám v praktické části zabývat. V aplikační části je pak již konkrétně popsána situace na trhu, která je zjištěna na základě provedených analýz, jako jsou STEP analýza, SWOT analýza a analýza konkurence. Zároveň je zde popsán marketingový plán podniku. Nedílnou součástí práce je zjednodušeně vypracována finanční analýza, díky které je možné zjistit, zda je tento podnik ve skutečnosti realizovatelný. | cze |
dc.format | 56 s. | |
dc.format | 56 s. | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | Minipivovar | cze |
dc.subject | podnikatelský záměr | cze |
dc.subject | STEP analýza | cze |
dc.subject | SWOT analýza | cze |
dc.subject | analýza konkurence | cze |
dc.subject | marketingový plán | cze |
dc.subject | finanční analýza | cze |
dc.subject | Mini-brewery | eng |
dc.subject | business plan on starting | eng |
dc.subject | STEP analysis | eng |
dc.subject | SWOT analysis | eng |
dc.subject | competior analysis | eng |
dc.subject | marketing plan | eng |
dc.subject | financial analysis | eng |
dc.title | Realizace minipivovaru podnikatelský záměr | cze |
dc.title.alternative | Business plan on starting a mini-brewery | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 50584 | |
dc.description.abstract-translated | This thesis aims to develop a business plan on starting a mini-brewery. It is divided into three main parts. Basic terminology regarding the discussed issue is described in the theoretical part, particularly explaining certain concepts from the business sphere as well as concepts related to both beer and the mini-brewery. The next part contains a particular procedure. I intend to deal with more in the practical part. The practical part then specifically refers to the market situation detected through several analyses, such as STEP analysis, SWOT analysis and competitor analysis, and also includes the considered company´s marketing plan. An integral part of the thesis is a simplified financial analysis, which allows to determine whether this type of business is actually feasible. | eng |
dc.date.accepted | 2018-06-06 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Agropodnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělské inženýrství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |