Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSchuster, Jan
dc.contributor.authorŠtěpánková, Natálie
dc.date.accessioned2023-03-07T09:59:36Z
dc.date.available2023-03-07T09:59:36Z
dc.date.issued2019
dc.date.submitted2019-04-23
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/40502
dc.description.abstractCílem práce je zjistit míru náklonnosti studentů vysokých škol k alternativním způsobům stravování, popsat formy, které jsou nejvíce praktikovány a zjistit důvody k přechodu od konvenčního způsobu stravování.cze
dc.format50
dc.format50
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectvýživacze
dc.subjectzdravícze
dc.subjectalternativní stravovánícze
dc.subjectstudentcze
dc.subjectvysoké školycze
dc.subjectvegetariánstvícze
dc.subjectveganstvícze
dc.subjectnutritioneng
dc.subjecthealtheng
dc.subjectalternative ways of eatingeng
dc.subjectstudenteng
dc.subjectuniversitieseng
dc.subjectvegetarianismeng
dc.subjectveganismeng
dc.titleAlternativní způsoby stravování a jejich prevalence u studentů vysokých školcze
dc.title.alternativeAlternative ways of eating and their prevalence in university studentseng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag55755
dc.description.abstract-translatedThe aim of the thesis is to find out the degree of inclination of university students to alternative ways of eating and to describe what forms are the most practiced and the reasons for moving from a traditional way of eating.eng
dc.date.accepted2019-05-22
dc.description.departmentPedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineVKZu-AJucze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Pedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programSpecializace v pedagogicecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.contributor.refereePešek, Milan


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam