Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.authorKala, Robert
dc.date.accessioned2023-03-07T12:16:51Z
dc.date.available2023-03-07T12:16:51Z
dc.date.issued2019
dc.date.submitted2018-11-15
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/41643
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.titleVliv biologických faktorů na zastoupení mastných kyselin mléčného tukucze
dc.title.alternativeThe effect of biological factors on fatty acid composition of milk fateng
dc.typedisertační prácecze
dc.identifier.stag56781
dc.date.accepted2019-01-10
dc.description.departmentFakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-disciplineZoohygiena a prevence chorob hospodářských zvířatcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Fakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-namePh.D.
dc.thesis.degree-programZootechnikacze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam