dc.contributor.advisor | Březinová, Monika | |
dc.contributor.author | Crkalová, Zdeňka | |
dc.date.accessioned | 2023-03-07T12:17:28Z | |
dc.date.available | 2023-03-07T12:17:28Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.date.submitted | 2019-04-15 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/41736 | |
dc.description.abstract | Diplomová práce se zaměřuje na průzkum spotřebitelského vnímání biopotravin a jejich označení. Práce charakterizuje ekologické zemědělství, biopotraviny a proces jejich kontroly a označování. Cílem je zjistit, jaké je spotřebitelské chování s ohledem na věk a pohlaví. Dalším důležitým výstupem této práce je zjištění, zdali spotřebitelé shledávají biopotraviny jako kvalitnější než konvenční potraviny, a jestli spotřebitelé vnímají označení biopotravin při jejich nákupu. Předmětem práce je výzkum a data byla získána pomocí dotazníkového šetření. | cze |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | biopotraviny | cze |
dc.subject | ekologické zemědělství | cze |
dc.subject | spotřebitel | cze |
dc.subject | spotřebitelské chování | cze |
dc.subject | výzkum | cze |
dc.subject | dotazníkové šetření | cze |
dc.subject | organic food | eng |
dc.subject | ecological agriculture | eng |
dc.subject | consumer | eng |
dc.subject | consumer behavior | eng |
dc.subject | research | eng |
dc.subject | questionnaire survey | eng |
dc.title | Spotřebitelské vnímání biopotravin a jejich značek | cze |
dc.title.alternative | Consumer perception of organic food and their brands | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 54106 | |
dc.description.abstract-translated | The thesis focuses on the survey of consumer perception of organic food and their brands. The work characterizes ecological agriculture, organic food and the process of their control and labeling. The aim is to find out what consumer behavior is with regard to age and gender. Another important output of this work is to find out whether consumers find organic food better than conventional food and whether consumers perceive organic food when they buy. The subject of the thesis is research and data were obtained by questionnaire survey. | eng |
dc.date.accepted | 2019-06-11 | |
dc.description.department | Fakulta zemědělská a technologická | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Agropodnikání | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Fakulta zemědělská a technologická | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělské inženýrství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |