Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSchuster, Jan
dc.contributor.authorJanda, Petr
dc.date.accessioned2024-03-12T07:37:45Z
dc.date.available2024-03-12T07:37:45Z
dc.date.issued2020
dc.date.submitted2020-05-15
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/42611
dc.description.abstractBakalářská práce se zaměřuje na problematiku pitného režimu vybrané skupiny lidí, konkrétně studentů TUKE v Košicích. V teoretické části jsem provedl literární rešerši dostupných zdrojů vztahujících se k danému tématu. Tato část je rozdělena na dvě kapitoly. První kapitola se zabývá významem vody pro lidský organismus a obecnými zásadami pitného režimu. Dále obsahuje poznatky o vodě, balených minerálních vodách, slazených limonádách, džusech, mléce a řeší otázku alkoholických i nealkoholických nápojů v pitném režimu a jejich vliv na lidský organismus. V rámci druhé kapitoly rozebírám kvalitu balené i nebalené vody v oblasti Košic a na Slovensku, kde jsem prováděl výzkumné šetření. V praktické části je popsaná metodologie výzkumu. Ke sběru dat jsem si vybral dotazníkovou metodu. Dílčí výsledky jsou charakterizovány a diskutovány v závěru práce.cze
dc.format71 s. (78 000 znaků)
dc.format71 s. (78 000 znaků)
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectvodacze
dc.subjectpitný režimcze
dc.subjectalkoholcze
dc.subjectnápojecze
dc.subjectdotazníkcze
dc.subjectwatereng
dc.subjectdrinking regimeeng
dc.subjectalcoholeng
dc.subjectdrinkseng
dc.subjectquestionnaireeng
dc.titleAnalýza pitného režimu studentů TUKE v Košicíchcze
dc.title.alternativeAnalysis of drinking regime students of University TUKE in Košiceeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag58668
dc.description.abstract-translatedThe bachelor thesis focuses on the issue of the drinking regime of a select group of people, namely Tuke students in Košice. In the theoretical section, I conducted a literary research of available resources relating to the subject. This section is divided into two chapters. The first chapter deals with the importance of water to the human organism and the general principles of the drinking regime. It also contains insights into water, bottled mineral waters, sweetened sodas, juices, milk and addresses the issue of alcoholic and non-alcoholic drinks in drinking mode and their effect on the human organism. As part of the second chapter, I discuss the quality of both bottled and unbottled water in the Košice region and Slovakia, where I carried out research investigations. The research methodology is described in the practical section. I chose a questionnaire method to collect the data. Partial results are characterised and discussed at the conclusion of the work.eng
dc.date.accepted2020-06-11
dc.description.departmentPedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineVýchova ke zdravícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Pedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programSpecializace v pedagogicecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.contributor.refereeKukačka, Vladislav


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam