Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSmetana, Pavel
dc.contributor.authorNovák, Jan
dc.date.accessioned2024-03-12T09:15:44Z
dc.date.available2024-03-12T09:15:44Z
dc.date.issued2020
dc.date.submitted2020-06-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/43689
dc.description.abstractDiplomová práce se zabývá sledováním vybraných jakostních parametrů chemické analýzy v průběhu zrání piva. Sledován byl průběh změnu obsahu alkoholu, skutečný a zdánlivý extrakt v pivu, extrakt původní mladiny a stupeň prokvašení piva. Výsledky analýzy piv z Minipivovaru Zemědělské fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích a pivovaru Litovel, a.s. jsou v jednotném technologickém čase výroby na konci zrání těsně před stáčením porovnány se vzorky piv zakoupenými v tržní síti v České republice.cze
dc.format73 s.
dc.format73 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectpivocze
dc.subjectchemická analýzacze
dc.subjecttechnologiecze
dc.subjectminipivovarcze
dc.subjectkvašenícze
dc.subjectzránícze
dc.subjectjakostcze
dc.subjectporovnánícze
dc.subjectbeereng
dc.subjectchemical analysiseng
dc.subjecttechnologyeng
dc.subjectmicrobreweryeng
dc.subjectfermentationeng
dc.subjectmaturationeng
dc.subjectqualityeng
dc.subjectcomparisoneng
dc.titleSledování změny vybraných ukazatelů v průběhu zrání pivacze
dc.title.alternativeChanges of selected indicators during the aging of beereng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag54202
dc.description.abstract-translatedThe diploma thesis deals with the monitoring of selected quality parameters of chemical analysis during the beer maturation. The course of the change in alcohol content, the actual and apparent extract in the beer, the extract of the original wort and the degree of fermentation of the beer were monitored. Results of the analysis of beers from the Mini-Brewery of the Faculty of Agriculture of the University of South Bohemia in České Budějovice and the brewery Litovel, a.s. are compared in a uniform technological time of production at the end of maturation just before bottling with samples of beers purchased in the market network in the Czech Republic.eng
dc.date.accepted2020-09-23
dc.description.departmentFakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-disciplineKvalita zemědělských produktůcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Fakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam