Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorKadlec, Jaromír
dc.contributor.authorBečková, Veronika
dc.date.accessioned2024-03-12T09:16:07Z
dc.date.available2024-03-12T09:16:07Z
dc.date.issued2020
dc.date.submitted2020-06-19
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/43731
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.titleHodnocení pestrosti stravování středoškolských studentů ve vybraných školních jídelnáchcze
dc.title.alternativeEvaluation of the variety of catering of high school students in selected school canteenseng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag57376
dc.date.accepted2020-09-08
dc.description.departmentFakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-disciplineAgroekologie - Ekologické zemědělstvícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Fakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam