Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSamková, Eva
dc.contributor.authorHybšová, Simona
dc.date.accessioned2024-03-12T09:16:21Z
dc.date.available2024-03-12T09:16:21Z
dc.date.issued2020
dc.date.submitted2020-06-11
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/43760
dc.format59
dc.format59
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectsýr; Olomoucké tvarůžky; biogenní aminy; polyaminy; období; skladování; tvarcze
dc.subjectcheese; Olomouc curd cheese; biogenic amines; polyamines; season; storage; shapeeng
dc.titleObsah biologicky aktivních aminů v průběhu skladování u vybraných druhů zrajících sýrůcze
dc.title.alternativeContent of biogenic amines and polyamines during storage in some ripening cheeseseng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag57527
dc.date.accepted2020-09-23
dc.description.departmentFakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-disciplineKvalita zemědělských produktůcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Fakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam