dc.contributor.advisor | Samková, Eva | |
dc.contributor.author | Hybšová, Simona | |
dc.date.accessioned | 2024-03-12T09:16:21Z | |
dc.date.available | 2024-03-12T09:16:21Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.date.submitted | 2020-06-11 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/43760 | |
dc.format | 59 | |
dc.format | 59 | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.subject | sýr; Olomoucké tvarůžky; biogenní aminy; polyaminy; období; skladování; tvar | cze |
dc.subject | cheese; Olomouc curd cheese; biogenic amines; polyamines; season; storage; shape | eng |
dc.title | Obsah biologicky aktivních aminů v průběhu skladování u vybraných druhů zrajících sýrů | cze |
dc.title.alternative | Content of biogenic amines and polyamines during storage in some ripening cheeses | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 57527 | |
dc.date.accepted | 2020-09-23 | |
dc.description.department | Fakulta zemědělská a technologická | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Kvalita zemědělských produktů | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Fakulta zemědělská a technologická | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělské inženýrství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |