Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSkořepa, Ladislav
dc.contributor.authorMlezivová, Lucie
dc.date.accessioned2024-03-12T09:17:02Z
dc.date.available2024-03-12T09:17:02Z
dc.date.issued2020
dc.date.submitted2020-06-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/43810
dc.description.abstractTato diplomová práce analyzuje nabídku bezlepkových potravin prodejních jednotek nacházejících se v oblasti Domažlicka, a to na základě zjištění poptávky zákazníků s intolerancí lepku. V teoretické části budou vysvětleny základní pojmy vztahující se k tématu, tedy terminologii obchodu, marketingovému výzkumu a celkové problematice celiakie a lepku. Praktická část bude zkoumat a vyhodnocovat šíři a kvalitu nabídky bezlepkových produktů v porovnání s poptávkou. Hlavní záměr, a to odstranění nedostatků vnímaných respondenty uvedených v dotazníkovém šetření, bude naplněn návrhy konkrétních doporučení pro oblast Domažlicka přesně na míru přání nemocných.cze
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectceliakiecze
dc.subjectlepekcze
dc.subjectbezlepkové potravinycze
dc.subjectprodejnycze
dc.subjectDomažlickocze
dc.subjectpoptávkacze
dc.subjectnabídkacze
dc.subjectceliac diseaseeng
dc.subjectgluteneng
dc.subjectgluten-free foodstuffseng
dc.subjectstoreseng
dc.subjectDomazlickoeng
dc.subjectdemandeng
dc.subjectsupplyeng
dc.titlePoptávka po bezlepkových potravinách ve vybrané oblasticze
dc.title.alternativeDemand for gluten-free foods in the selected areaeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag57831
dc.description.abstract-translatedThis diploma thesis analyses the supply of gluten-free foodstuffs in the stores in the Domažlice area, based on the demand of the gluten intolerant customers. In the theoretical part, the basic terms related to the topic are explained, i.e. business terminology, marketing research and overall issue of celiakia and gluten. The practical part examines and evaluates the width and quality of supply of gluten-free products compared to the demand. The main purpose, that is removing the deficiencies which are perceived by the respondents mentioned in the questionnaire, will be completed by proposal of specific recommendation for the Domažlice area according to the wishes of the sick.eng
dc.date.accepted2020-09-15
dc.description.departmentFakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-disciplineAgropodnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Fakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam