Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorŘepka, Emil
dc.contributor.authorKopečková, Vendula
dc.date.accessioned2024-03-12T10:01:20Z
dc.date.available2024-03-12T10:01:20Z
dc.date.issued2021
dc.date.submitted2021-04-23
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/44528
dc.description.abstractBakalářská práce se zabývá tématem redukce hmotnosti. Cílem práce je sestavení a ověření měsíčního programu na snížení váhy pomocí pravidelného cvičení a zásad zdravého stravování. Pomocí statistických metod a metod aplikace cvičebního programu a zásad zdravého stravování, antropometrického měření a dotazníkového šetření je zkoumáno, jak intervenční program ovlivní tělesnou hmotnost, hmotnost svalů a tělesné míry problémových partií, konkrétně obvod pasu a boků. Vlivem intervenčního programu došlo u experimentálního souboru k pozitivním změnám. Statisticky významně se změnila tělesná hmotnost, hmotnost svalů i tělesné míry problémových partií, konkrétně obvod pasu a boků. U kontrolního souboru ve stejných parametrech nedošlo k žádným změnám. Účinnost sestaveného programu pro snížení váhy se podařila ověřit.cze
dc.format75 s. (+ 22 s. příloh)
dc.format75 s. (+ 22 s. příloh)
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectantropometrické údajecze
dc.subjectintervenční programcze
dc.subjectpohybová aktivitacze
dc.subjectredukce hmotnosticze
dc.subjecttělesná hmotnostcze
dc.subjectzdravá stravacze
dc.subjectanthropometric dataeng
dc.subjectintervention programeng
dc.subjectmovement activityeng
dc.subjectweight reductioneng
dc.subjectbody weighteng
dc.subjecthealthy dieteng
dc.titleSnížení váhy pomocí cvičebního programu a zdravého stravovánícze
dc.title.alternativeWeight loss with the help of physical activities and healthy eatingeng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag63400
dc.description.abstract-translatedMy bachelor thesis focuses on the topic of weight reduction. The aim is to set and verify a month-long program to reduce weight thanks to regular exercise and balanced healthy diet. Statistic methods, methods of exercise program application, rules of healthy eating, anthropometric measurements, and questionnaire were used to research how the intervention program affects body weight, muscle weight, the size of problematic body parts especially waistline and hipline. There were positive changes in the experimental group in connection with the intervention program. There were statistically important changes connected to weight loss, muscle weight, hipline, and waistline. On the other hand, there were no changes in the testing group which did not follow the intervention program. The effects of the formed program have been verified.eng
dc.date.accepted2021-05-21
dc.description.departmentPedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineNJu-VKZucze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Pedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programSpecializace v pedagogicecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.contributor.refereeSchuster, Jan


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam