Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorŘepka, Emil
dc.contributor.authorRodková, Eva
dc.date.accessioned2024-03-12T10:01:21Z
dc.date.available2024-03-12T10:01:21Z
dc.date.issued2021
dc.date.submitted2021-04-22
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/44529
dc.description.abstractTématem této bakalářské práce je obsah a význam potravinových etiket. Práce je založena na studiu literatury daného tématu. Informace byly čerpány především z literatury a dokumentů, které poskytuje Ministerstvo zemědělství ČR. Další zdroje představovaly knihy, webové portály a právní předpisy. Bakalářská práce má informační přínos a může sloužit jako nástroj pro lepší orientaci v potravinách a jejich značení. V dokumentu je vytvořen kompaktní přehled značení potravin v ČR a relevantních zdrojů informací ohledně problematiky označování potravin. Práce se snaží především ucelit informace a předat je srozumitelnou formou spotřebiteli. Rozvíjí další možné cesty, jak se o problematice dozvědět více a jak s informacemi pracovat v běžném životě tak, abychom se nenechali při nákupu oklamat někdy nejasným značením.cze
dc.format61 s.
dc.format61 s.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectpotravinové etiketycze
dc.subjectoznačování potravincze
dc.subjectvýživacze
dc.subjectkvalita potravincze
dc.subjectlegislativacze
dc.subjectoznačení kvalitycze
dc.subjectfood labelseng
dc.subjectfood labelingeng
dc.subjectnourishmenteng
dc.subjectquality of foodeng
dc.subjectlegislationeng
dc.subjectbrands of qualityeng
dc.titleObsah a význam potravinových etiketcze
dc.title.alternativeContent and meaning of food labelseng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag63401
dc.description.abstract-translatedThe topic of this bachelor thesis is the content and meaning of food labels. The bachelor thesis is based on a study of the literature on the subject. The information was drawn mainly from the literature and documents provided by the Ministry of Agriculture. Other sources included books, web portals, and legislation. The bachelor thesis has an informational benefit and can serve as a tool for better orientation in food and food labeling. The document provides a compact overview of food labeling in the Czech Republic and relevant information on food labeling issues. The work pursues primarily to consolidate knowledge and convey it in an understandable form to the consumer. The document develops other possible ways to learn more about the problem and work with data in everyday life, not to let ourselves be fooled by sometimes vague markings during shopping.eng
dc.date.accepted2021-05-19
dc.description.departmentPedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineVýchova ke zdravícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Pedagogická fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programSpecializace v pedagogicecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.contributor.refereeKukačka, Vladislav


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam