Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSkořepa, Ladislav
dc.contributor.authorNeubauer, Patrik
dc.date.accessioned2024-03-12T12:13:44Z
dc.date.available2024-03-12T12:13:44Z
dc.date.issued2021
dc.date.submitted2021-04-22
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/45658
dc.description.abstractTato diplomová práce se zabývá analýzou pivovarnického odvětví v Jihočeském kraji s ohledem na minipivovary a vývojem pivovarského odvětví od roku 2015 v daném kraji. Literární rešerše je zaměřena především na základní pojmy v oblasti pivovarnictví, seznamuje čtenáře s historií vaření piva, rozdělení piv a pivovarů a způsoby vaření piva. V práci jsou popsány hlavní rozdíly mezi velkými pivovary a minipivovary a jejich výhody a nevýhody. Analytická část je potom věnována vybraným pivovarům a minipivovarům v Jihočeském kraji, jenž je v práci charakterizován. Dále jsou popsány vybrané pivovary a jejich historie, současný stav, způsob vaření piva a jejich produkty. Nezbytnou součástí práce jsou grafy, tabulky a obrázky, které zajišťují lepší přehlednost a prezentaci dat v oblasti zkoumané problematiky.cze
dc.format77
dc.format77
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectpivocze
dc.subjectpivovarcze
dc.subjecthistoriecze
dc.subjectpivovarský průmyslcze
dc.subjectvývojpivocze
dc.subjectpivovarcze
dc.subjecthistoriecze
dc.subjectpivovarský průmyslcze
dc.subjectvývojcze
dc.subjectbeereng
dc.subjectbreweryeng
dc.subjecthistoryeng
dc.subjectbrewing industryeng
dc.subjectdevelopmenteng
dc.titleAnalýza pivovarského odvětví v Jihočeském kraji s ohledem na minipivovarycze
dc.title.alternativeAnalysis of the brewing industry in the South Bohemian Region with regard to mini-brewerieseng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag60839
dc.description.abstract-translatedThis thesis deals with the analysis of the brewing industry with regard to minibreweries and the development of the brewing industry since 2015 in the South Bohemia region. The literary research is focuses mainly on the basic terms connected with brewery, the history of beer brewing, the division of beers and breweries and the methods of brewing beer. The work describes the main differences between large breweries and minibreweries and their advantages and disadvantages. The analytical part is devoted to selected breweries and minibreweries in the South Bohemia region, which is characterized in the work. Furthermore, selected breweries and their history, current state methods of brewing beer and their products are described. An essential part of the work are graphs, tables and pictures, which provide better clarity and presentation of data in the field of research.eng
dc.date.accepted2021-06-08
dc.description.departmentFakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-disciplinePozemkové úpravy a převody nemovitostícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Fakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělská specializacecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam