Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorSmetana, Pavel
dc.contributor.authorKotrcová, Markéta
dc.date.accessioned2024-03-12T12:14:49Z
dc.date.available2024-03-12T12:14:49Z
dc.date.issued2021
dc.date.submitted2021-04-23
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/45733
dc.description.abstractSystém analýzy rizik a řízení kritických bodů je systém, který pomáhá udržet zdravotní nezávadnost potravin. Součástí plánu HACCP je zavedení kritických kontrolních bodů a tím stanovit místa, kde hrozí největší riziko pro bezpečnost potravin. Tato místa se musí monitorovat, kontrolovat a zaznamenávat. V případě potřeby použít nápravná opatření. Hlavním úkolem systému HACCP je výroba bezpečných potravin. V první části diplomové práce jsem se věnovala literární rešerši, kde je zpracována dostupná literatura, v druhé části diplomové práce byly pro konkrétní podnik-bourárna navrženy potřebné dokumenty, které jsou součástí systému HACCP. V analýze nebezpečí byly stanoveny kritické body a kritické kontrolní body.cze
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectHACCPcze
dc.subjectkritický bodcze
dc.subjectbourárnacze
dc.subjectHACCPeng
dc.subjectcritical pointeng
dc.subjectcutting planteng
dc.titleSystém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masacze
dc.title.alternativeHACCP system and its implementation in beef farm processingeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag61389
dc.description.abstract-translatedA risk analysis and critical point management systém is helping to ensure the food safety. Part of the HACCP planis focused on the definition and application of the critical control points in order to identify the biggest food safety risks. These point shave to be monitored, inspected, checked and recorded. There is also an urgency to take corrective actionif necessary. Thema in task of the HACCP systém is the production of safe food. In the first part of the diploma thesis, I devoted myself to a carry out a literary search dealing with the available sources. In the second part the necessary documents were designed for a specific company (cutting plant) as a part ofthe HACCP systém. The critical points and critical control points were identified in the hazard analysis.eng
dc.date.accepted2021-06-16
dc.description.departmentFakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-disciplineAgropodnikánícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Fakulta zemědělská a technologickácze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam