Zobrazit minimální záznam
dc.contributor.advisor | Vácha, František | |
dc.contributor.author | Maleček, Miroslav | |
dc.date.accessioned | 2021-11-26T08:02:13Z | |
dc.date.available | 2021-11-26T08:02:13Z | |
dc.date.issued | 2005 | |
dc.date.submitted | 2005-04-29 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/8673 | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.title | Zjišťování technologických vlastností rybího masa | cze |
dc.title.alternative | Assessment of Technological Properies of Fish Flesh | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 1885 | |
dc.date.accepted | 2005-06-21 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Všeobecné zemědělství | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělské inženýrství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |
Soubory tohoto záznamu
K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.
|
Tento záznam se objevuje v
Zobrazit minimální záznam