Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorKobes, Milan
dc.contributor.authorJochová, Gabriela
dc.date.accessioned2021-11-26T08:02:16Z
dc.date.available2021-11-26T08:02:16Z
dc.date.issued2005
dc.date.submitted2005-04-29
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/8708
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.titlePorovnání technologické jakosti u různých odrůd potravinářské pšenicecze
dc.title.alternativeTechnological Quality of Various Varietes of Food Wheateng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag1949
dc.date.accepted2005-06-21
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineVšeobecné zemědělstvícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

SouboryVelikostFormátZobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam