Zobrazit minimální záznam
dc.contributor.advisor | Vácha, František | |
dc.contributor.author | Kladívková, Martina | |
dc.date.accessioned | 2021-11-26T09:43:45Z | |
dc.date.available | 2021-11-26T09:43:45Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.date.submitted | 2006-04-28 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/9178 | |
dc.language.iso | cze | |
dc.publisher | Jihočeská univerzita | cze |
dc.rights | Bez omezení | |
dc.title | Správná výrobní a hygienická praxe při zpracování ryb | cze |
dc.title.alternative | GOOD MANUFACTURING PRACTISE AT FISH PROCESSING | eng |
dc.type | diplomová práce | cze |
dc.identifier.stag | 1952 | |
dc.date.accepted | 2006-06-21 | |
dc.description.department | Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-discipline | Všeobecné zemědělství | cze |
dc.thesis.degree-grantor | Jihočeská univerzita. Zemědělská fakulta | cze |
dc.thesis.degree-name | Ing. | |
dc.thesis.degree-program | Zemědělské inženýrství | cze |
dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |
Soubory tohoto záznamu
- Název:
- Kladivkova_Martina_DP.pdf
- Velikost:
- 52.01Mb
- Formát:
- PDF
- Popis:
- Plný text práce
- Název:
- Kladivkova_Martina_v.pdf
- Velikost:
- 454.2Kb
- Formát:
- PDF
- Popis:
- Posudek vedoucího práce
- Název:
- Kladivkova_Martina_o.pdf
- Velikost:
- 484.5Kb
- Formát:
- PDF
- Popis:
- Posudek oponenta práce
Tento záznam se objevuje v
Zobrazit minimální záznam