Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorKouřil, Jan
dc.contributor.authorVotrubec, Jan
dc.date.accessioned2021-11-26T09:43:53Z
dc.date.available2021-11-26T09:43:53Z
dc.date.issued2006
dc.date.submitted2006-04-28
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/9204
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.titleVliv hmotnosti ryb, expozice a teploty na citlivost kapra obecného k anestetiku hřebíčkový olejcze
dc.title.alternativeTHE INFLUENCE OF WEIGHT, CONDITIONING AND TEMPERATURE ON THE SENSITIVITY OF THE CARP TO THE CLOVE OIL ANESTHETICeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag2546
dc.date.accepted2006-06-21
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineVšeobecné zemědělstvícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam