Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorČurn, Vladislav
dc.contributor.authorKrystián, Petr
dc.date.accessioned2021-11-26T09:45:22Z
dc.date.available2021-11-26T09:45:22Z
dc.date.issued2006
dc.date.submitted2006-04-28
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/9351
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.titlePorovnání obsahu dusičnanů u vybraných odrůd listového a hlávkového salátu jarního, letních a ledových odrůdcze
dc.title.alternativeTHE COMRARISON OF THE NITRATE CONTENT IN SELECTED TYPES OF LEAF AND CABBACE LETTUCE,THEIR SPRING, SUMMER AND ICEBERG VARIETIESeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag2824
dc.date.accepted2006-11-20
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineVšeobecné zemědělstvícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam