Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorVácha, František
dc.contributor.authorBlecha, Lukáš
dc.date.accessioned2021-11-26T09:45:27Z
dc.date.available2021-11-26T09:45:27Z
dc.date.issued2006
dc.date.submitted2006-04-28
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/9356
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.titleZastoupení mastných kyselin a cholesterolu ve svalovině kapra obecného (Cyprinus carpio) podle technologie chovucze
dc.title.alternativeINFLUENCE OF COMMON CARP (CYPRINUS CARPIO) CULTURE INTENSITY ON FATTY ACID COMPOSITION AND CHOLESTEROL LEVEL IN MUSCLE TISSUEeng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag2830
dc.date.accepted2006-06-19
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineRybářstvícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam