Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorVácha, František
dc.contributor.authorKölbl, Antonín
dc.date.accessioned2021-11-19T11:43:46Z
dc.date.available2021-11-19T11:43:46Z
dc.date.issued2010
dc.date.submitted2010-05-07
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/940
dc.description.abstractCílem této práce je určit faktory mající vliv na výtěžnost při výrobě uzené makrely a přispět tak ke zpracování správných technologických postupů při zpracování makrel. V práci jsou zachyceny klíčové momenty technologického postupu při zpracování ryb do výrobků pro tržní sféru a uvedeny výsledky vlastního sledování. Byly porovnány výtěžnosti při suchém a mokrém rozmrazování, při použití solného roztoku, při různém postupu navěšování a zchlazování.cze
dc.format64 s., 2 s. příloh
dc.format64 s., 2 s. příloh
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectmakrelacze
dc.subjectuzení rybcze
dc.subjectvýtěžnostcze
dc.subjectzpracování rybcze
dc.subjectmackereleng
dc.subjectsmoked fishseng
dc.subjectyieldeng
dc.subjectfish processingeng
dc.titleFaktory ovlivňující výtěžnost při výrobě uzené makrelycze
dc.title.alternativeFactors influencing yield at smoked mackerel productioneng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag15348
dc.description.abstract-translatedThe aim of this study is to determine the factors affecting the yield in the production of smoked mackerel and contribute to the process of good technology practices in the processing of mackerel. The paper captured the key moments of technological progress in the processing of fish products to the market sphere and the results of their own monitoring. Were compared to yield in dry and wet thawing, using a saline solution in different ways hunging and cooling.eng
dc.date.accepted2010-06-14
dc.description.departmentFakulta rybářství a ochrany vodcze
dc.thesis.degree-disciplineRybářstvícze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vodcze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZootechnikacze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam