Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.authorKrausová, Petra
dc.date.accessioned2021-11-26T09:49:48Z
dc.date.available2021-11-26T09:49:48Z
dc.date.issued2006
dc.date.submitted2006-07-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/9552
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.titleFaktory ovlivňující výskyt biologicky účinných polyamidů ve vybraných potravináchcze
dc.typedisertační prácecze
dc.identifier.stag7487
dc.date.accepted2006-12-14
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineZemědělská chemiecze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-namePh.D.
dc.thesis.degree-programChemiecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam