Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorVaněček, Drahoš
dc.contributor.authorSuchan, Petr
dc.date.accessioned2021-11-26T12:25:25Z
dc.date.available2021-11-26T12:25:25Z
dc.date.issued2007
dc.date.submitted2007-04-30
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/9604
dc.description.abstractCílem této práce bylo pomocí analýzy zjistit silné a slabé stránky logistického řetězce, který se zabývá výrobou a zpracováním masa. Na příkladu firmy, která vlastní podstatnou část logistického řetězce analyzovat klíčový článek řetězce, vyhodnotit jeho výhody a nevýhody z hlediska konkurenceschopnosti a zaměřit se na možnost pojmutí celého logistického řetězce jedním vlastníkem. Práci jsem zpracoval ve firmě Ing. Václav Kozel - ZOOINFORMA. Firma své podnikání začínala pouze porážkou jatečních zvířat v objektu jatek v Týně nad Vltavou, od roku 1994 je v provozu vlastní výrobna uzenin a masných výrobků. V současné době mají jatka porážkovou kapacitu 330 kusů vepřů za den. Firma prodává většinu výrobků prostřednictvím sítě vlastních prodejen. Důraz je kladen především na kvalitu výrobků a spokojenost zákazníků. Výroba je postavena pouze na tradičních surovinách, bez používání drůbežích separátů, sóji a dalších náhradních doplňků.cze
dc.format80 STRAN
dc.format80 STRAN
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectřízenícze
dc.subjectlogistický řetězeccze
dc.subjectjatkycze
dc.subjectmasocze
dc.subjectLOGISTICAL CHAIN MANAGEMENTeng
dc.subjectMEATeng
dc.subjectPRODUCTIONeng
dc.subjectPROCESSING.eng
dc.titleŘÍZENÍ LOGISTICKÉHO ŘETĚZCE PŘI VÝROBĚ A ZPRACOVÁNÍ MASA.cze
dc.title.alternativeLOGISTICAL CHAIN MANAGEMENT OF MEAT PRODUCTION AND PROCESSING.eng
dc.typediplomová prácecze
dc.identifier.stag1939
dc.description.abstract-translatedThe aim of this work was to find by the help of analysis strong and weak sides of the logistic chain. This chain is aimed on production and processing of flesh. The work is assessing advantages and disadvantages of the key parts of this chain competing abilities on behalf of an example of the firm owning a mayor part of the logistic chain and It also focuses on the possibility of holding of the logistic chain by one owner. This work realized in the company called Ing. Václav Kozel - ZOOINFORMA. This firm’s original activity was only slaughter of fatstock in the slaughterhouse in Týn nad Vltavou. Since 1994 it runs its own production plant of smoked and meat goods. The recent capacity of the slaughterhouse is 330 pigs per a day. The company sells most of its products by way of a network of its own shops. The emphasis is put on quality of its products and satisfaction of its clients. The production is based on traditional methods without using of poultry separates, soy and additives.eng
dc.date.accepted2007-06-19
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineProvozně podnikatelský oborcze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameIng.
dc.thesis.degree-programZemědělské inženýrstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam