Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisorŠístková, Marie
dc.contributor.authorKalkuš, Václav
dc.date.accessioned2021-11-26T14:04:55Z
dc.date.available2021-11-26T14:04:55Z
dc.date.issued2009
dc.date.submitted2009-04-17
dc.identifier.urihttps://dspace.jcu.cz/handle/20.500.14390/10262
dc.description.abstractBakalářská práce se zabývá vyhodnocení hlukové zátěže v provozech zpracování zeleniny. Dále pak charakteristikou stavby a výrobní technologie při zpracování zeleniny. Cílem je měřit hladinu hluku v prostorách krouhárny při všech pracovních procesech. Naměřené hodnoty zpracovat a podle vzorců vyhodnotit minima, maxima a ekvivalentní hladiny hluku. Následně porovnat s platnými hygienickými normami a v případě překročení hygienického limitu, navrhnout opatření vedoucí ke zlepšení stavu.cze
dc.format53 s., 3 s. obr. příloh.
dc.format53 s., 3 s. obr. příloh.
dc.language.isocze
dc.publisherJihočeská univerzitacze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectHlukcze
dc.subjectdecibelcze
dc.subjectsluchcze
dc.subjectnormalizace v akusticecze
dc.subjectměřící technikacze
dc.subjectsnímačecze
dc.subjectzpracovaní zeleninycze
dc.subjecthlávkové zelícze
dc.subjectekvivalentní hladina aukustického tlakucze
dc.subjectzemědělský podnik MALŠEcze
dc.subjecthygienické limity.cze
dc.subjectNoiseeng
dc.subjectdecibeleng
dc.subjecthearingeng
dc.subjectstandardization in acousticseng
dc.subjectgauging technologyeng
dc.subjectsensoreng
dc.subjectprocessing vegetableseng
dc.subjectcabbageeng
dc.subjectequivalent sound pressure leveleng
dc.subjectfarming business MALSEeng
dc.subjecthygienic limits.eng
dc.titleVyhodnocení hlukové zátěže v provozech zpracování zeleniny.cze
dc.title.alternativeEvaluation noise empty weight in running processing vegetables.eng
dc.typebakalářská prácecze
dc.identifier.stag11321
dc.description.abstract-translatedThis Bachelor´s thesis paper describes the evaluation of machinery noise stress in vegetable manufacturing facilities. Furthermore it explains the construction characteristics and production technology in vegetable manufacturing. The aim of this paper is to meassure the levels of noise during all work processes in the shredding room. Moreover, the goal is to process the meassurements and analyze the minimums, maximums and equivalent noise levels, while using appropriate formulas. These calculations will be then compared with the current hygienic norms. In case, the meassurements exceed the norms, a corrective proposal will be suggested to improve the situation.eng
dc.date.accepted2009-05-25
dc.description.departmentZemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-disciplineZemědělská technika, obchod, servis a službycze
dc.thesis.degree-grantorJihočeská univerzita. Zemědělská fakultacze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programZemědělstvícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze


Soubory tohoto záznamu

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Tento záznam se objevuje v

Zobrazit minimální záznam