Optimalizace vybraného dodavatelského řetězce v rámci potravinářského sortimentu
Abstrakt
Cílem diplomové práce byla optimalizace vybraného dodavatelského řetězce z hlediska materiálových a informačních toků, deskripce kritických faktorů a návrh opatření pro zajištění optimalizace celého systému z hlediska úrovně logistických služeb a logistických nákladů.
Tato diplomová práce je rozdělena do několika částí.
V první části jsou ocitovány některé literární prameny týkající se tématu diplomové práce.
V druhé části je analyzováno dosavadní fungování podniku z hlediska informačních a materiálových toků. Analyzovány byly materiálové a informační toky uvnitř podniku a mezi podnikem a ostatními články řetězce.
Po vyhodnocení výsledků z druhé části jsem se snažil o deskripce kritických faktorů, které jsou třetí částí diplomové práce. Celkem bylo z analýzy vyhodnoceno 10 kritických faktorů.
Klíčovou částí jsou potom návrhy a opatření pro odstranění těchto kritických faktorů.